Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. február 26., kedd

Lehet-e beszélni férfierőszakról?

Mi a családon belüli erőszak, a partnerkapcsolati erőszak? Miért maradnak nők a bántalmazó partner mellett? Milyen fajtái vannak az erőszaknak? Mit mutatnak a bűnügyi statisztikák? Hogyan függ össze az erőszak nemi szerepekkel? Hogyan építik ki a hatalmukat a bántalmazók? A NANE és a PATENT Egyesület közös filmje.




Forrás:
http://stop-ferfieroszak.hu/parkapcsolati-eroszak-alapismeretek-kisfilm

1 megjegyzés:

  1. LOL

    Na igen, itt folytathatjuk amit a szextémánál elkezdtünk.

    Lehet beszélni "férfierőszakról", nagyjából ugyanolyan dolog mint a cigánybűnözés, a zsidóharácsolás, meg bármi hasonló, ami egy csoport nevét összeköti egy negatív fogalommal amihez nincs kizárólagos közük.

    Nem minden férfi erőszakos, és nem minden erőszakos ember férfi. A családon belüli erőszak felét nők követik el, ezt minden mérvadó statisztika bizonyítja, és itt akár le is zárhatjuk a kérdést. Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy a férfiak jobban állják a nők ütéseit, tehát a női CSBE nem olyan súlyos dolog, hadd emlékeztessek mindenkit, hogy a gyerekek elleni erőszak is a témához tartozik, amiből a nők többet követnek el mint a férfiak (ideértvea gyerekgyilkosságokat is).

    Ahogy odaát is mondtam: mindannyian EMBEREK vagyunk, a férfiakat kipécézni mint valami agresszív gonosz barbárokat buta nemi előítélet.

    A stop-hülyeség meg egy állami pénzért kuncsorgó öngyűlölő feminista téveszme-szervezet, amit akkor is kimondok ha történetesen ezen blog gazdája támogatja vagy részt vesz benne. Normális ember nem dől be a hülyeségeiknek.

    VálaszTörlés