Hamarosan!

Fehér Margaréta, a vallási csoportok és szekták károsultjainak megsegítését tervezi. Ha úgy érzed, hogy egy vallási szervezet károsultja vagy, akkor kérünk írj a megadott elérhetőségre és felvesszük veled a kapcsolatot.

2013. március 15., péntek

Isten nem ver Bobbal

Avagy: hogyan lehet valakinek az életét "lerombolni" a hálával. Aki szereti Bill Murray filmjeit, annak tetszeni fog ez a vígjáték:

Bob Wiley pszichiátriai beteg, aki gyógyulást keres a híres pszichiáternél, aki éppen akkor jelentette meg könyvét, melyet a pályája csúcsaként értékel. A pszichiáter magabiztosan áll neki a beteg kezelésének, akivel rögtön megosztja értékes könyvét, melyekben leírja, hogy mi módon lehet kigyógyulni egy súlyosnak vélt lelkibetegségből, apró lépéseket téve egyszerre.
Bob valóban meg akar gyógyulni, ezért megfogadja a könyvben leírt tanácsokat, melyek meglepően eredményesnek bizonyulnak az ő esetében. Az orvost hálájával kezdi üldözni, miközben az mindenáron meg szeretne szabadulni a fárasztó klienstől. Bobot azonban nem ejtették a fejére: a doktor, ellene irányuló megszabadulási kisérleteit a terápia részeként fogja fel...

A film megnézhető magyar szinkronnal az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=N9hrVoPJzdo





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése